Εταιρεία

Η ιστορία της επιχείρησης ξεκινά το 1967 όταν οι αδελφοί Πεντίδη δημιούργησαν στη ακριτική Νέα Βύσσα Ορεστιάδας εταιρεία παραγωγής χόρτινης σκούπας, τις πρώτες βούρτσες από ξύλο με νάιλον τρίχα και το πρώτο πλαστικό κοντάρι.

Το 1970 η εταιρεία δημιουργεί στην Αθήνα το πρώτο της υποκατάστημα στη περιοχή του Χαϊδαρίου Αττικής .
 Έχοντας οράματα και υψηλούς στόχους το 1985 δημιουργούν την « Αφοι Πεντίδη Ο.Ε.» κατασκευάζοντας νέο εργοστάσιο με καινούργια μηχανήματα παραγωγής.

Έτσι μπαίνουν δυναμικά στην αγορά ειδών οικιακής χρήσης με την κατασκευή της πλαστικής βούρτσας και του πρώτου στην Ελλάδα μεταλλικού κονταριούΌπου έως σήμερα παράγουν με άριστη ποιότητα και αντοχή με την ονομασία  << ARISTON >>

 

Το 1997 η εταιρεία μετατρέπεται σε « Αφοι Πεντίδη Α.Ε .» και από τότε  επενδύει συνεχώς  σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με επέκταση του εργοστασίου, νέους αποθηκευτικούς χώρους 5000 τ.μ. και μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, αυξάνοντας σημαντικά την ταχύτητα παραγωγής, την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της, ανεβάζοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών της.
 
 Στα τέλη του 2000 μεταφέρεται το υποκατάστημα σε νέες εγκαταστάσεις στην Μαγούλα Αττικής σε νεόκτιστο κτίριο 2500 τ.μ. επιτρέποντας στην εταιρεία την αποθήκευση μεγαλύτερων ποσοτήτων από τα προϊόντα της, με αποτέλεσμα την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

  Η εταιρεία, όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων, εντός αλλά και εκτός των ελληνικών συνόρων. Το μεγαλύτερο μέρος της παράδοσης των προϊόντων γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά και γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς. Τα τελευταία χρόνια η εταιρία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ελληνικές  αλυσίδες και ομίλους σούπερ μάρκετ και έχει μπει δυναμικά στον χώρο παραγωγής πλαστικού .

Σήμερα η εταιρία ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον έχοντας υψηλούς στόχους, δημιουργώντας διαρκώς νέα προϊόντα για την κάλυψη των όλο και αυξανόμενων αναγκών των Ελληνικών νοικοκυριών. Η εμπειρία, αλλά και η έρευνα στο χώρο των ειδών οικιακής χρήσης, επιτρέπει στην εταιρεία να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους της αγοράς.

Θα χαρούμε λοιπόν πολύ να είστε οι μελλοντικοί συνεργάτες μας!

Εγκαταστάσεις

Factory
PET Fiber Engine
PET Fiber Engine
Engine PET